Patronen

Op zoek naar een leuk los naaipatroon of juist specifieke combinaties van patronen voor kleding? In De Stoffenstraat kan je zowel voor baby's, kinderen, tieners, dames en heren, beginners en experts wel patronen zoeken. We hebben naaipatronen die apart te verkrijgen zijn, maar je vindt ook magazines waar doorgaans meer dan 15 patronen voor kleding in 1 uitgave staan. Zowel bij de magazines als bij de patronen die apart te koop zijn kan je telkens een radarblad vinden waarop het naaipatroon staat afgedrukt. Dat dien je dan over te tekenen met behulp van patroonpapier. Vergeet daarbij de voorziene merktekens niet aan te duiden en je kan aan de slag.

Producten 1-12 van 208

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. € 16,00 /stuk
 2. Nieuw
  KORTING
  Speciale prijs € 15,00 /stuk € 43,75 /stuk
 3. € 15,95 /stuk
 4. € 16,50 /stuk
 5. € 16,50 /stuk
 6. KORTING
  Speciale prijs € 10,00 /stuk € 31,80 /stuk
 7. € 16,95 /stuk
 8. € 14,00 /stuk
 9. € 16,00 /stuk
 10. KORTING
  Speciale prijs € 6,00 /stuk € 7,95 /stuk
 11. € 14,00 /stuk
 12. € 8,95 /stuk

Producten 1-12 van 208

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn naaipatronen juist?

Je kan naaipatronen het best vergelijken met de bouwplannen van je huis. De patronen bevatten namelijk alle maten en merktekens die jij als creatieveling nodig hebt om je naaistuk te kunnen realiseren. Zo weet je precies hoe je je stofjes moet aftekenen en uitknippen en waar je moet naaien. Een naaipatroon helpt je dus om precies tot het resultaat te komen dat je vooraf voor ogen had. Bijvoorbeeld uit een van de vele magazines waarbij het naaipatroon zat.

Welke soorten naaipatronen bestaan er?

De meest gekende naaipatronen zijn die voor kleding. Denk maar aan patronen voor jurkjes, patronen voor babykleding, patronen voor kinderkleding, patronen voor grote maten of patronen voor zwangerschapskleding. Maar vergis je niet, want er zijn bijv. ook patronen voor tassen of andere praktische gadgets. Daarnaast kan je eventueel nog moderne, vintage of klassieke naaipatronen onderscheiden.

Populaire merken of uitgevers van patronen

In onze webshop vind je naaipatronen van het populaire FIbre Mood en Poppy. Daarnaast hebben we ook patronen voor kleding van It’s a Fits, Straightgrain of Compagnie M. Gebruik zeker even de filter ‘merken’ om je favorieten makkelijk te bekijken. Losse naaipatronen en patroonboeken We kozen er heel bewust voor om zowel losse naaipatronen als patroonboeken aan te bieden. Zo kan je heel gericht voor jouw project losse naaipatronen uitzoeken of lekker inspiratie opdoen in de nieuwste (of net oude) edities van diverse patroonboeken en magazines. De keuze is aan jou.

Wat is de prijs van naaipatronen?

De losse naaipatronen beginnen bij € 2,50 en gaan tot € 18,00 wanneer we dit schrijven. Een leuk patroonboek heb je voor ongeveer € 25,00.

Online naaipatronen kopen

Al onze naaipatronen zijn online te bestellen. Je maakt je keuze in onze webshop, kiest voor leveren of afhalen en betaalt. De Stoffenstraat garandeert een snelle levering. Zo kan jij in geen tijd aan je nieuwe project beginnen.

Patronen kopen in Kasterlee

Wil je de naaipatronen liever eerst in het echt bekijken? Dan ben je meer dan welkom in onze winkel in Kasterlee. Het bijna volledige assortiment van de naaipatronen in de webshop is terug te vinden in onze fysieke winkel. De openingsuren en het adres van de winkel kan je terugvinden via onze contactgegevens.