Alpenfleece Jogging

Alpenfleece stof kopen doe je bij De Stoffenstraat. Deze warme en knuffelzachte stof is per meter en op rol verkrijgbaar en is perfect voor comfortabele kledij. Alpenfleece stof is glad aan de buitenkant en lekker zacht aan de binnenkant. Bovendien slaat de stof warmte op en werkt ze vochtregulerend waardoor deze fleece zich perfect leent tot het maken van winterkleding. Met deze warme stof krijg je het alvast niet koud op kille winterdagen. De Stoffenstraat heeft een waaier aan kleuren beschikbaar voor alpenfleece, van donker naar licht en gewaagd tot neutraal. En ook de kinderen komen aan hun trekken: want onze alpenfleece stoffen barsten van de speelse motiefjes met onder andere ballerina’s en helikopters. Laat de kinderen online hun stof kiezen en je kan direct aan de slag met je nieuwe project. Wedden dat ze niks anders meer willen dragen dan hun alpenfleece jogging?

Producten 1-12 van 40

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. € 11,95 p/m
 2. € 11,95 p/m
 3. € 11,95 p/m
 4. € 11,95 p/m
 5. € 11,95 p/m
 6. € 11,95 p/m
 7. € 11,95 p/m
 8. € 11,95 p/m
 9. € 11,95 p/m
 10. € 11,95 p/m
 11. € 11,95 p/m
 12. € 11,95 p/m

Producten 1-12 van 40

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is Alpenfleece stof?

Alpenfleece bestaat uit twee warme lagen textiel. De dubbelzijdige stof heeft aan beide kanten een verschillende afwerking. Aan de buitenzijde lijkt alpenfleece op sweaterstof en aan de binnenzijde vind je een zacht laagje fleece.

De stof bestaat uit een mix van polyester en katoen. De meeste van onze alpenfleece stoffen bestaan daarnaast ook uit elastaan, dat zorgt ervoor dat de stof nog rekbaarder wordt. Een extra troef van Alpenfleece: omdat de stof dubbelzijdig is, heb je geen voering nodig.

Wat kan je met Alpenfleece stof maken?

Onze Alpenfleece stof is van hoge kwaliteit. De mogelijkheden om ermee aan de slag te gaan zijn dan ook eindeloos. Je kan van de stof een comfortabele joggingbroek maken, maar evengoed een hoodie of buff. Omdat beide zijden van de stof bruikbaar zijn, is Alpenfleece het ideale materiaal om omkeerbare truien en dekens van te naaien. En dat telkens met een hoog knuffelgehalte.

Welke soorten fleece bestaan er?

Naast Alpenfleece kan je in onze webshop ook heel wat andere zachte fleece stoffen terugvinden.

Ons assortiment omvat ruim 150 soorten fleece stoffen. In onze webshop vind je gegarandeerd de juiste stof voor jouw project. Effen stoffen of leuke motiefjes? De Stoffenstraat heeft ze voor jou.

Waarvoor worden Alpenfleece stoffen gebruikt?

Aangezien Alpenfleece warmte vasthoudt, wordt de stof vaak gebruikt om comfortabele winterkledij te maken. Alpenfleece is een soepele stof waarmee je creatief aan de slag kan. Onze speelse motiefjes lenen zich er perfect toe om een joggingpak voor je kinderen te maken. Maar ook sjaals, wanten of een deken zijn mogelijk.

Wat heb ik nodig voor het naaien van Alpenfleece?

Bij Alpenfleece gebruik je best een dikkere naald. Een stretchnaald of jerseynaald zijn hiervoor helemaal geschikt.

Bovendien heeft De Stoffenstraat ook bijhorende naaigaren voor jouw naaiproject in huis. Voor elke kleur Alpenfleece stof, hebben we de juiste kleur naaigaren in huis.

Wat is de prijs van Alpenfleece stof?

De prijs van Alpenfleece stof is afhankelijk van het type stof dat je kiest. In onze webshop heb je keuze uit meer dan 50 soorten Alpenfleece startende vanaf €9,95 per meter tot €14,95 per meter.

Breedtes van onze Alpenfleece stoffen

De breedte van al onze Alpenfleece stoffen komt op 150 centimeter.

Online alpenfleece stof kopen

Al onze stoffen, en dus ook Alpenfleece stoffen, zijn online te bestellen. Je maakt je keuze in onze webshop, kiest voor leveren of afhalen en betaalt. De Stoffenstraat garandeert een snelle levering. Zo kan jij in geen tijd aan je nieuwe project beginnen.

Alpenfleece stoffen kopen in de winkel in Kasterlee

Wil je onze Alpenfleece en andere stoffen liever eens voelen? Dan ben je meer dan welkom in onze winkel in Kasterlee. Het bijna volledige assortiment van de webshop is terug te vinden in onze fysieke winkel. De openingsuren en het adres van de winkel kan je terugvinden via onze contactgegevens.