Bedrukte Katoen

Om bedrukte katoenen stoffen te kopen moet je bij De Stoffenstraat zijn. Zowel online als in onze winkel in Kasterlee hebben wij het grootste assortiment bedrukt katoen voorradig. Onze duizenden katoentjes liggen vol ongeduld op jou te wachten. Om je zoektocht vlot te laten verlopen, hebben we de bedrukte katoenen stoffen onderverdeeld in drie categorieën:

- Per kleur
- Per motief
- Per merk

Katoen is de ideale stof om kleding van te maken. Dat dankt het aan zijn zachtheid en het feit dat de stof goed vocht absorbeert. Vergis je niet: met katoen kan je evengoed decoratie en gordijnen maken. We verkopen de stof dan ook op rol en per meter. Ben je op zoek naar katoen die rekbaar is? Dan moet je op onze pagina voor tricot zijn.

3 producten(en)

Toon per pagina

3 producten(en)

Toon per pagina

Wat is bedrukt katoen?

Bedrukt katoen is een katoenen stof met een leuke print of kleur. Al onze katoenen stoffen bestaan uit 100% katoen of een mix van 50% katoen met wat polyester.

Katoen is een natuurlijk product dat afkomstig is van de katoenplant. Een écht natuurproduct dus. Meestal vertoont de stof een duidelijke draadrichting en weving. De voornaamste eigenschappen van katoen zijn dat de stof goed absorberend, slijtvast en niet statisch is. Let wel op wanneer je de stof in de wasmachine wast, want katoen is niet krimp- en kreukvrij.

Welke soorten bedrukt katoen stof bestaan er?

Bij De Stoffenstraat hebben we meer dan duizend soorten bedrukt katoen om je creatieve ideeën te helpen realiseren. In onze webshop vind je prints die gaan van bloemen- en dierenprints tot geometrische figuren. Daarnaast hebben we alle katoen per kleur onderverdeeld. Je vindt bij ons ook bekende merken zoals Stenzo Katoen, By Poppy Katoen en Cotton Stories by Megan Blue Fabrics. Ongetwijfeld voor elk wat wils dus!

Waarvoor wordt bontbedrukte katoen stof gebruikt?

Met de kwaliteitsvolle bedrukte katoen van De Stoffenstraat heb je eindeloos veel opties. Je kan een leuke outfit maken voor jezelf of de (klein)kinderen, maar ook een duurzaam mondmasker of gordijnen in een print die niemand anders heeft. Ons katoen is een makkelijke stof voor jouw naaiproject en is te koop per meter, maar ook in kleinere hoeveelheden.

Wat is de prijs van bedrukt katoen stof?

De prijs van bedrukte katoen is afhankelijk van het type katoen dat je kiest. In onze webshop heb je keuze tussen meer dan 1.000 soorten bedrukte katoen startende vanaf €4,95 per meter tot €24,95 per meter. Gebruik de filters in de linkerkolom om je keuze te verfijnen.

Welke breedte heeft bedrukt katoen?

De breedte van onze bedrukte katoenstof varieert tussen de 110 en 240 centimeter. Wil je lakens maken? Dan adviseren we je een breedte van 240 centimeter te nemen. Indien je op zoek bent naar een specifieke breedte, kan je die in onze webshop selecteren via de filters in de linkerkolom van de productpagina.

Online bedrukte katoenen stof kopen

Al onze stoffen, en dus ook het bedrukte katoen, zijn online te bestellen. Je maakt je keuze in onze webshop, kiest voor leveren of afhalen en betaalt. De Stoffenstraat garandeert een snelle levering. Zo kan jij in geen tijd aan je nieuwe project beginnen.

Bedrukte katoen kopen in Kasterlee

Wil je onze bontbedrukte katoenen stoffen en andere stoffen liever eens voelen? Dan ben je meer dan welkom in onze winkel in Kasterlee. Het volledige assortiment van de bedrukte katoenstof in de webshop is terug te vinden in onze fysieke winkel. De openingsuren en het adres van de winkel kan je terugvinden via onze contactgegevens.