Jogging Stoffen

De meer dan 200 joggingstoffen in onze webshop komen in heel verschillende soorten. Er zijn ruim 50 uni sweatstoffen met één kleur, zoals we joggingstof het best kennen. Gaande van simpel grijs en zwart tot ongelooflijk oker en leuk lila. Je ontdekt ook meer dan 80 bedrukte sweatstof met tal van motieven voor uiteenlopende creaties.  Daarnaast vind je nog joggingstof met een heerlijk extra zachte binnenkant, maar ook glitter joggingstof (jawel, het bestaat) én ons aanbod met cosy colors met een lichte spikkel in. Voor hoodies, joggingbroeken, rokken of andere creatieve projecten vind je zo zeker je gading in De Stoffenstraat.

Producten 1-12 van 143

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 143

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 Joggingstof soorten

De sweatstof in onze webshop bestaat uit 5 grote onderverdelingen. Zo filter je de uitgebreide resultaten snel tot wat je exact nodig hebt. Voor een even stof kan je filteren op uni joggingstof. Wil je liever een zachte binnenkant, dan kies je voor soft joggingstof. Verras je graag met een effen stof met kleine glittering, is er de glitter jogging. Origineler dan een even kleurtje, dan zit je bij de cosy colors met een spikkel.

Wat is joggingstof?

Sweatstof is een stof die typisch gebruikt wordt voor joggings en hoodies. Vandaar allicht ook de naam joggingstof. Technisch gezien gaat het om een gebreide stof van katoen en polyester. Die verhouding is meestal zo’n 70% katoen en 30% polyester. Al zijn er ook tal van varianten met andere verhoudingen of met extra’s zoals elastan.

Waar worden joggingstof voor gebruikt?

Joggingstof wordt hoofdzakelijk gebruikt om joggings van te maken. Dat is zeker geen verrassing aangezien het duidelijk in de naam van de stof staat. Heel wat klanten gebruikten het echter ook al om rokjes, hoodies, kinderkleding en tal van andere dingen van te maken.Op onze inspiratiepagina vind je trouwens leuke realisaties van ons team én klanten met info over de gebruikte (eventueel joggingstof) stoffen, garen en fournituren.

Prijs van sweatstof

De prijs van joggingstof is afhankelijk van het type dat je kiest. In onze webshop vind je alleszins ruim 200 sweaterstoffen vanaf 6,95 euro. De meerderheid van de joggingstof is tussen €10 en 14,99 euro per meter geprijsd.

Joggingstof stofbreedtes

De breedtes van onze joggingstof variëren tussen 140 cm en 155 cm. De meest uitgebreide breedte is die van 145 cm waarin we ruim 95 joggingstoffen kunnen aanbieden. Met de filters duid je makkelijk je gewenste breedte aan.

Online joggingstof kopen

Je bestelt je sweatstof lekker makkelijk zelf online. Gewoon je keuze maken, kiezen voor leveren of afhalen, afrekenen en voor je het weet kan je beginnen aan je nieuwe project!

Joggingstof in de winkel in Kasterlee

Alle sweatstoffen van de webshop, vind je ook terug in onze winkel in Kasterlee. Shop je dus liever in het echt? Kom dan zeker eens langs in de grootste stoffenwinkel van de Benelux in Kasterlee. De openingsuren en het adres van de winkel vind je helemaal onderaan de website terug. We kijken al uit naar je bezoekje.