Terlenka

Terlenka is een dankbare stof, want ze is zo goed als kreukvrij! De stof bestaat uit 100% polyester. Het is een soepelvallende, kreukvrije en kleurvaste stof die voor vele doeleinden gebruikt wordt.

Terlenka wordt vaak gebruikt om kleding te maken, maar is vooral ook populair als decoratieve stof. Zo wordt de stof vaak gebruikt als aankleding of als decoratie op markten en beurzen.

In huis zie je terlenka stof terug in tafelkleden, kussens en gordijnen. Omdat de stof kreukvrij en kleurvast is, is het ook een zeer geliefde stof voor theaters of voor carnaval. Zegt terlenka je niet veel? Je kwam de stofsoort misschien wel al tegen onder de naam Texture of Burlington

Producten 1-12 van 60

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. € 2,95 p/m
 2. € 2,95 p/m
 3. € 2,95 p/m
 4. € 2,95 p/m
 5. € 2,95 p/m
 6. € 2,95 p/m
 7. € 2,95 p/m
 8. € 2,95 p/m
 9. € 2,95 p/m
 10. € 2,95 p/m
 11. € 2,95 p/m
 12. € 2,95 p/m

Producten 1-12 van 60

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke soorten terlenka bestaan er?

Bij De Stoffenstraat hebben we meer dan 60 soorten terlenka stof van polyester. De stof wordt vaak gebruikt om comfortabele broeken van te maken. Omdat terlenka zo goed als kreukvrij is, blijft de broeken zijn vorm behouden. Leuk én handig!

In ons assortiment vind je een waaier aan kleuren terug. Van een neutraal zandkleur tot zomers abrikoos, we hebben het allemaal!

Waarvoor wordt terlenka gebruikt?

Terlenka wordt voornamelijk gebruikt om zelf kleding te maken. Bij De Stoffenstraat hebben we heel wat patronen voorradig die je helpen met het maken van een jurk, rok of blouse.

Wil je terlenka decoratief gebruiken? Deze stof is perfect om gordijnen van te maken. En ook tafellakens of kussens zijn een optie.

Welke breedte heeft terlenka?

De breedte van onze terlenka is 150 centimeter. Indien je op zoek bent naar een specifieke breedte, kan je die in onze webshop selecteren via de filters links van het productoverzicht.

Hoeveel kost terlenka?

De prijs van terlenka is vast. In onze webshop heb je keuze tussen meer dan 60 soorten terlenka van €2,95 per meter.

Welke merken verkopen terlenka?

Bij De Stoffenstraat vind je onder terlenka verschillende merken terug. De meest bekende en uitgebreide is Burlington. Als je filtert op merk, zal je al snel zien dat er nog veel meer merken te verkrijgen zijn. Ga op zoektocht en ontdek ons brede assortiment!

Online terlenka kopen

Al onze stoffen, en dus ook de stoffen van terlenka, zijn online te bestellen. Je maakt je keuze in onze webshop, kiest voor leveren of afhalen en betaalt. Zo kan jij in geen tijd aan je nieuwe project beginnen.

Terlenka kopen in Kasterlee

Wil je onze terlenka stoffen en andere stoffen liever eens voelen? Dan ben je meer dan welkom in onze winkel in Kasterlee. Het volledige assortiment terlenka in de webshop is terug te vinden in onze fysieke winkel. De openingsuren en het adres kan je terugvinden via onze contactgegevens.